Skriv til os​

Skriv til os​

Ring til os​

Telefon: 8655 6705

Mobil: 2021 6705

Opsætning af badeværelse med fokus på æstetik

Funktionaliteten skal være i top. Men det skal samtidig se flot og indbydende ud. Så æstetikken skal også tænkes ind, når det handler om opsætning af badeværelse.

Hos PVS Tecnique har vi mange års erfaring med opsætning af badeværelse for vores kunder. Det gælder både i nye og i ældre huse, hvor baderummet trænger til en renovering.

Badeværelse - et hav af muligheder

Badeværelset er et af de rum, der for alvor er kommet i fokus. Aldrig har der været så mange spændende muligheder og så mange flotte materialer at vælge imellem.

Det betyder også, at der er mange valg, der skal træffes, når det gælder opsætning af badeværelse.

Vil du have råd og vejledning om mulighederne på dit badeværelse, er du velkommen til at kontakte os.

Vi kommer gerne med forslag og ideer – og et uforpligtende tilbud, hvad enten det handler om udskiftning af enkelte dele som armaturer, toilet, håndvask, spejle, baderumsmøbler eller andet eller en komplet opsætning af badeværelse, så alt er som nyt.

​Skal hele baderummet skiftes, står vi gerne for kontakten til de andre håndværkere. Så slipper du for at skulle koordinere.

Kontakt os, når det handler om opsætning af badeværelse

Vi holder til i Odder, men arbejder i hele området omkring Odder, Malling, Skanderborg og resten af Jylland.

Skal vi kigge på opsætning af badeværelse i dit hus, kan du ringe til os på telefon 8655 6705 eller mobil 2021 6705. Vi kommer gerne forbi og ser på opgaven. Ofte er der også gode muligheder for samtidig at spare på vand og energi.​

Kontakt os og hør nærmere​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Højgårdsvej 13

8300 Odder

Telefon: 8655 6705

Mobil: 2021 6705