Skriv til os​

Skriv til os​

Ring til os​

Telefon: 8655 6705

Mobil: 2021 6705

VVS-installatører klarer alle former for VVS

Alle former for VVS-arbejde (vand, varme og sanitet) – det er kernen i vores forretning. Som autoriserede VVS-installatører kan vi klare alle former for VVS-arbejde fra renovering af hele badeværelset og udskiftning af faldstammer til installation af pumper og renovering af varmeanlæg i hele huset.

Fra reparation til nybyggeri med vores VVS-installatører

Hos PVS Tecnique har vores VVS-installatører mange års erfaring med alle typer af VVS-arbejde – fra en enkelt udskiftning og reparation til store renoveringsprojekter og nybyggerier. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn af VVS-installationer, så du ikke behøver tænke på det.

Vores faglærte og kompetente vvs-installatører sætter en stor ære i altid at levere arbejde af høj kvalitet til den aftalte tid, og du kan selvfølgelig altid kontakte os for at få gode råd og vejledning, så du får den mest optimale løsning.​

Kontakt os og hør nærmere

Hvad enten du skal have løst en stor eller lille opgave, er du velkommen til at tage vores VVS-installatører med på råd. Måske er der en løsning, som du ikke havde tænkt på, og ofte vil der være en mulighed, der også kan give besparelser på vand og energi.

​Skal du have lavet VVS-arbejde i Odder, Malling, Skanderborg eller resten af Jylland, så kontakt en af vores VVS-installatører på telefon 8655 6705 mobil 2021 6705 og hør nærmere om mulighederne.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så du har en samlet pris på opgaven, inden vi går i gang.

Kontakt os og hør nærmere​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Højgårdsvej 13

8300 Odder

Telefon: 8655 6705

Mobil: 2021 6705