Blikkenslager laver alle former for blikarbejde

Hos PVS Tecnique kan du være sikker på at få en faglært blikkenslager, når du skal have lavet blikarbejde. Vores blikkenslagere er alle, veluddannede håndværkere med stor erfaring, inden for alle former for blikarbejde.

Fra vores base i Odder, nær Malling og Skanderborg kører vores blikkenslager overalt i Jylland.

Hvad laver en blikkenslager?

En blikkenslager er ham der opsætter, monterer, reparerer og servicerer blandt andet dit tag, dine tagrender, nedløbsrør, taginddækninger, inddækninger af skotrender og inddækninger rundt om altaner, karnapper og kviste. Kort sagt: Alle former for blikopgaver, der kræver en veluddannet og dygtig blikkenslager.

Som blikkenslager nær Aarhus og Malling, tilbyder vi dig at udføre alt inden for blikarbejde i Midtjylland. Og vores blikarbejde udføres altid professionelt til en god pris.

Blikarbejde kræver indsigt - få råd og vejledning

Når taget og tagrenderne skal skiftes, er det vigtigt at vælge materialer, der passer til husets stil og farver. Det samme gælder, når det er et helt nyt hus, som du skal vælge materialer til. Begge steder er det vigtigt, at helhedsindtrykket er flot og harmonisk. 

Du er velkommen til at få råd og vejledning hos en erfaren blikkenslager her hos PVS Tecnique. Vi sender gerne en medarbejder forbi og ser på opgaven, og vi giver selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud på dit blikarbejde.

Spørg vores blikkenslagere om råd og tilbud

​Vi har god erfaring med blikarbejde for både private kunder og erhvervskunder i området omkring Odder og Skanderborg. Så spørg bare. Du kan ringe på 8655 6705, mobil 2021 6705 eller skrive til os via kontaktfo​rmularen eller e-mail pvs.vvs@mail.dk.​

Kontakt os og hør nærmere​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt