​Renovering af badeværelse og montering af nyt badeværelse

Skal du have nyt badeværelse eller ønsker du at renovere dit badeværelse? Hos PVS Tecnique har vi mange års erfaring med ombygning, renovering af badeværelse og etablering af nyt badeværelse for vores kunder.

Vi har erfaring med at arbejde med badeværelser både i nye og i ældre huse. Vi har base i Odder hvorfor det er naturligt at vi har kunder i Skanderborg, Malling og omegn.

Det er vigtigt for os at funktionaliteten er i top. Men samtidig skal badeværelset se pænt og indbydende ud. 

Så æstetikken er også i fokus, når det handler om ombygning, renovering af badeværelse eller etablering af nyt badeværelse.

Nyt badeværelse – en hel verden af muligheder

Badeværelset er et af de rum, der for alvor er kommet i fokus. Aldrig har der været så mange spændende muligheder og så mange flotte materialer at vælge imellem. 

Det betyder også, at der er mange valg, der skal træffes, når det gælder ombygning af badeværelse eller etablering af nyt badeværelse.

Skal hele baderummet udskiftes, står vi gerne for kontakten til de andre håndværkere. Så slipper du for at skulle koordinere. En lille ændring som kan spare dig for masser af tid og energi.

Vi kommer gerne med forslag, ideer og gode råd, hvad enten det handler om udskiftning af enkelte dele som armaturer, toilet, håndvask, spejle, baderumsmøbler eller andet eller en komplet renovering af badeværelse, så alt fremstår nyt og lækkert.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det er svært at give en konkret pris på renovering af badeværelse eller etablering af nyt badeværelse, uden at kende til opgavens størrelse og omfang.

Vi har brug for at danne os et overblik over hvad du ønsker at få lavet, før vi kan give dig en mere nøjagtig pris.

Sidder du med spørgsmål som f.eks. hvad koster et nyt badeværelse? ​Priserne afhænger af forskellige faktorer, men for at høre mere om priser, renovering af badeværelse, opførelse af nyt badeværelse er du velkommen til at kontakte os.​

Kontakt os for et godt tilbud!

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig baseret på dine ønsker og behov i forhold til f.eks. nyt bad eller badeværelsesrenovering. Ring til os på telefon: 86 55 67 05 eller på 20 21 67 05. Du kan også skrive til vores e-mail: pvs.vvs@mail.dk

Du kan også kontakte os, via vores kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!​

Bliv ringet op!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt