Skriv til os​

Skriv til os​

Ring til os​

Telefon: 8655 6705

Mobil: 2021 6705

Renovering af badeværelse, ombygning eller nyetablering

Funktionaliteten skal være i top. Men det skal samtidig se flot og indbydende ud. Så æstetikken skal også tænkes ind, når det handler om ombygning eller renovering af badeværelse.

Hos PVS Tecnique har vi mange års erfaring med renovering af badeværelse for vores kunder i eksempelvis Odder, Skanderborg, Malling og omegn. Det gælder både i nye og i ældre huse, hvor der trænger til en badeværelsesrenovering.

Nyt badeværelse med et hav af muligheder

Badeværelset er et af de rum, der for alvor er kommet i fokus. Aldrig har der været så mange spændende muligheder og så mange flotte materialer at vælge imellem.

Det betyder også, at der er mange valg, der skal træffes, når det gælder ombygning af badeværelse.

Skal hele baderummet skiftes, står vi gerne for kontakten til de andre håndværkere. Så slipper du for at skulle koordinere.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det er ikke til at give en konkret pris på badeværelsesrenovering uden at kende til opgavens størrelse og omfang. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os og fortæller om dine ønsker og behov til det nye badeværelse. På baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Vi kommer også gerne med forslag og ideer, hvad enten det handler om udskiftning af enkelte dele som armaturer, toilet, håndvask, spejle, baderumsmøbler eller andet eller en komplet renovering af badeværelse, så alt er som nyt.

Ring til os på telefon 86 55 67 05 / 20 21 67 05 eller skriv til e-mail pvs.vvs@mail.dk.

Kontakt os og hør nærmere​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt