VVS-firma med mange års erfaring

PVS Tecnique ApS har gjort den høje kvalitet til vores særlige kendetegn som VVS-firma i Odder. Vi har stor erfaring med at vores kunder kommer igen, fordi de er glade og tilfredse med det arbejde vi har udført, og for den service vi som VVS-firma leverer.

Vores VVS-firma er beliggende i Odder, nær Malling og Skanderborg, men vi kører ud og udfører opgaver i hele Jylland.

VVS'erne i vores VVS-firma er orienterede om markedet og de nyeste produkter, og har alle en god forståelse for valg af de absolut bedste materialer. På den måde sikrer vi, at du med vores , at du altid får leveret arbejde af højeste kvalitet.

Alle opgaver inden for VVS udføres

Vi udfører alle former for VVS-arbejde, og ingen opgaver er hverken for små eller for store til vores VVS-firma. Vi er autoriserede VVS-installatører, og varetager derfor også opsætning og montering af varmeanlæg, klimaanlæg og pumper.​

Kontakt vores VVS-firma i Odder

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information til en eventuel opgave, så er du naturligvis velkommen til at kontakte vores VVS-firma uanset om du bor i Skanderborg, Aarhus eller Horsens. 

Du kan ringe til os på telefon 8655 6705 og mobil 2021 6705, eller du kan udfylde vores kontaktformular, hvorpå vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt