Montering af tagrender med stor erfaring​

Er husets tagrender gamle og nedslidte, eller ønsker du at skifte dem ud til tagrender i et mere holdbart materiale? Så kan vi hjælpe dig. 

Vi har mange års erfaring inden for montering af tagrender, og vi kører blandt andet ud til kunder i områderne omkring Odder, Malling og Skanderborg.

Hvilke tagrender skal du vælge?

Tagrender findes i rigtig mange forskellige materialer, og nogle er meget mere holdbare end andre. Omvendt er der også stor prisforskel på de forskellige materialer, hvorfor det er vigtigt at gøre op med sig selv, hvor langsigtet investeringen i montering af tagrender skal være.

Det kan også være, at du blot ønsker at få monteret en enkelt ny tagrende, eller at tagrenderne på hele huset skal udskiftes. 

Uanset hvad, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige løsning, der passer til dit hus og dit budget.​

Vi tilbyder blandt andet montering af følgende tagrender:

  • Ståltagrender
  • Plasttagrender
  • Zinktagrender
  • Nedløbsrør

​Du kan altid kontakte din blikkenslager i Odder, for at få gode råd og vejledning, omkring valg af materialer og andet. 

Kontakt os og få et gratis tilbud på montering af tagrender

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opsætning af dine nye tagrender i eksempelvis Aarhus, Skanderborg eller Malling. 

Kontakt os på telefon 86 55 67 05 / 20 21 67 05 eller e-mail pvs.vvs@mail.dk og fortæl os lidt om din opgave. Så kigger vi forbi og fortæller nærmere om vores priser.​​